همایش و نمایشگاه

شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره افتتاح شد

شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره از امروز 8 خرداد 1403 تا 11 خرداد با حضور بیش از 150 شرکت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش عصرسازندگان، نشست خبری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته با حضور خبرنگاران برگزار شد.

نمایشگاه در و پنجره فرصتی برای تولیدکنندگان خلاق

مسعود معظمی؛ رئیس ستاد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره و صنایع وابسته و نائب رئیس هیئت‌مدیره شرکت نمایشگاهی تهران، در خصوص برگزاری این نمایشگاه گفت: شانزدهمین نمایشگاه تخصصی در و پنجره به‌صورت مجزا از نمایشگاه صنعت ساختمان برگزار می‌شود و همین موضوع باعث شده جزو موفق‌ترین نمایشگاه‌های کشور محسوب ‌شود. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای فعالین حوزه صنعت و تولید است که در نوآوری و دستاوردها پیشتاز هستند.

معظمی با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ شرکت در حوزه در و پنجره و ۱۵ شرکت خارجی در این نمایشگاه حضور دارند، افزود: نمایشگاه در و پنجره در فضایی بالغ بر ۲۶ هزار مترمربع، به مدت ۴ روز  میزبان ۴ کشور ترکیه، چین، آلمان،  ایتالیا خواهد بود. ۳۶ گروه کالایی این صنعت در این نمایشگاه حضور مستمر و قابل توجهی خواهند داشت.

وی در مورد برنامه‌های حاشیه‌ای این نمایشگاه، گفت: رونمایی از محصولات جدید و خلاقانه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، معرفی سیستم‌ها و تکنولوژی‌های جدید و موضوعاتی مربوط به فروش، بازرگانی و آیتم‌های مربوط به هوش مصنوعی و بازاریابی و اصول توسعه صادرات، آشنایی با قوانین صادراتی و همچنین آشنایی با ساخت درو پنجره و پی‌وی‌سی و مصرف انرژی از برنامه‌های جانبی این نمایشگاه هستند.

وی در پاسخ به اینکه کدام تجار خارجی در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد، تصریح کرد: در ماه گذشته مکاتباتی برای حضور بازرگانان و تجار خارجی داشتیم و شاهد حضور تجار و بازرگانان از کشورهای منطقه از جمله افغانستان، عراق، عمان قطر و ترکیه، کشورهای آفریقایی و برزیل را خواهیم داشت. مهم‌ترین نکته این است که باید شرایط مسافت، حمل‌ونقل و … طوری برای تولیدکنندگان تسهیل شود تا با کسب صرفه اقتصادی مناسب؛ صادرات به بهترین شکل انجام شود.

شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره افتتاح شد
شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره افتتاح شد

 

مراودات بازرگانی مهم‌ترین چالش صنعت در و پنجره

در ادامه این نشست وحید جلالی‌پور؛ دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان در و پنجره، با بیان اینکه اعضای صنف متولی صرفه‌جویی بیش از ۴۰ درصدی هستند، تصریح کرد: پتانسیل و ظرفیت تولید ده هزار در و پنجره  ساختمان وجود دارد، اما با توجه به وضعیت بازار ساخت‌و‌ساز و رکورد همکاران نتوانستند پتانسیل خود را به نمایش بگذارند.

جلالی‌پور عمده مشکل صادرات در و پنجره را عدم ارتباط با کشورهای دور دست اعلام کرد و افزود: منتظر هستیم دولت فضای کسب‌وکار این حوزه را برای بخش تولید و صادرات مهیا کند.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از اهداف ما دستیابی به بازارهای مختلف است که با تولید محصولات باکیفیت می‌توان به این خواسته جامه عمل پوشاند. امر صادرات به خوبی در حال انجام است اما برای توسعه این امر، دولت باید تسهیلاتی را ایجاد کند تا شرایط لازم حاصل شود.

دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان در و پنجره در مورد کشورهای هدف صادرات در و پنجره، گفت: کشورهای هم مرز هدف بازارهای ما هستند به علت اینکه ارتباط سیاسی با این کشورها داریم. البته به کشورهای دوردست بازارهای قاره آمریکا و آمریکای شمالی و جنوبی و استرالیا نیز رخنه کرده‌ایم. سال گذشته حول‌وحوش ۳ میلیون دلار به کشورهای اطراف صادرات داشته‌ایم. معنا و مفهوم صادرات این نبوده که بین بانک‌ها انجام شود، دولت باید این فرایند را مدیریت کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا