اقتصاد

همبستگی یا فروپاشی؟زنگ خطر برای صنعت احداث و انرژی

جنگ 12 روزه، آینده صنعت احداث و انرژی را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است؛ شرکت‌های مهنسی، پیمانکاران، تامین‌کنندگان و سازندگان همه با چالش‌های بی‌سابقه‌ای از بحران اقتصادی تا نبود تصمیم‌گیری روشن، روبرو هستند.

به گزارش عصرسازندگان، اولین جلسه از سلسه نشست‌های توانمندی بخش خصوصی در شرایط بحران با حضور علیرضا مقدس‌زاده اردبیلی؛ رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور و روسای تشکل‌های عضو شورا با هدف بررسی وضعیت بحرانی صنعت احداث و انرژی و نقش تشکل‌ها برای گذر از شرایط پیچیده فعلی در سالن جلسات سندیکای شرکت‌های ساختمانی ایران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیرضا مقدس‌زاده اردبیلی؛ رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور با اشاره به شرایط کنونی اظهار داشت: در زمانه مبهم و مه آلود ایستاده‌ایم، البته قبل از جنگ هم شرایط ایده‌آل نبود ولی این جنگ شرایط عجیبی را ایجاد کرده که صنعت احداث و انژری نیز از این موضوع مستثنی نیست.

رئیس شورای هماهنگی تشکل های مهندسی، صنفی و حرفه ای کشور با اشاره به وضعیت پیچیده صنعت احداث و انرژی گفت: جنگ ۱۲ روزه، نه فقط آرامش کشور بلکه آینده صنعت احداث و انرژی را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است. شرکت‌های مهنسی، پیمانکاران، تامین کنندگان و سازندگان همه با چالش‌های بی‌سابقه‌ای روبرو هستند؛ از بحران اقتصادی تا نبود تصمیم‌گیری روشن.

مقدس‌زاده اردبیلی تاکید کرد: امروز بیش از همیشه “بقا” مهم‌تر از “پیشرفت” است.

وی ادامه داد: با مشکلات متعددی، به‌ویژه در حوزه اقتصادی، دست و پنجه نرم می‌کنیم. این مشکلات هم در حوزه مهندسی و هم در حوزه پیمانکاری مشهود است و عملا بقا و دوام شرکت‌های فعال در صنعت احداث را در شرایطی بسیار پیچیده قرار داده است؛ از سوی دیگر باید اذعان داشت که نتایج عملکرد ما مستقیماً بر زندگی مردم و آحاد جامعه تأثیر می‌گذارد و این حس را داریم که باید مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهیم، از این رو در یک دوگانگی ناشی از شرایط اقتصادی موجود و همچنین این مسئولیت اجتماعی قرار داریم.

تأکید بر همبستگی و تغییر استراتژی بخش خصوصی

رئیس شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: ما به عنوان خدمتگزاران این کشور دنبال ساختن هستیم، چرا که ذات صنعت احداث با توسعه گره خورده است. اکنون وظیفه ما حل این دوگانگی‌هاست. شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور برای عبور از این وضعیت، سلسله نشست‌هایی را برنامه‌ریزی کرده تا بتوانیم سیاست‌گذاری راهبردی را پایه‌ریزی کرده و در مراحل بعدی، اقدامات مؤثر و شایسته‌ای را در سطوح مختلف به اجرا درآوریم.

مقدس‌زاده اردبیلی بر ضرورت همبستگی تأکید کرد و گفت: اگر پشت یکدیگر نباشیم و با هم حرکت نکنیم، قادر به برداشتن هیچ قدمی نخواهیم بود. به همین دلیل، استراتژی خود را تغییر داده‌ایم تا اقدامات عاجلی را صورت دهیم و خواسته‌های به‌حق شرکت‌ها و انجمن‌های خود را پیگیری کنیم و سهم خود را به عنوان بخش خصوصی به بهترین نحو ایفا نماییم.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا