به گزارش عصرسازندگان، صنعت ساختوساز مدتهاست که بهعنوان یکی از صنایع عقبمانده دیجیتالی تلقی میشود، اما معماران از ابزارهای دیجیتال برای طراحی پروژهها و ایجاد نقشهها استفاده میکنند. هوش مصنوعی به این زودیها نمیتواند آپارتمانها یا استادیومها را بسازد، اما این پتانسیل را دارد که با سرعت بخشیدن به زمان فراگیری دانش عمران، صنعت ساختوساز را تحت تأثیر قرار دهد. ابزار چینی Civilgpt مسیرهای یادگیری دانشجویان رشته مهندسی عمران را تسهیل کرده و به آنها کمک میکند تا از پس مشکلات بین رشتهای برآیند. این فناوری در مراسم صد و دهمین سالگرد رشته مهندسی عمران دانشگاه تونجی شهر شانگهای و در حضور نمایندگانی از دولت و شرکتهای داخلی و خارجی رونمایی شد.
معرفی Civilgpt
حتما تاکنون با Chatgpt کار کردهاید و پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی را لمس کردهاید. بهتازگی دانشگاه تونگجی در چین از ابزار Civilgpt رونمایی کردهاست. هدف از این ابزار تسهیل یادگیری علم عمران برای دانشجویان مهندسی عمران میباشد.
دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تونگجی در شانگهای چین، این دستیار هوشمند را برای مهندسان عمران به ارمغان آوردهاند. لازم به ذکر است که رشته مهندسی عمران در دانشگاه تونگجی سابقه ۱۱۰ ساله دارد.
آموزش هوش مصنوعی Civilgpt با انبوهی از دادهها
دانشکده عمران این دانشگاه اذعان دارد: این ابزار از آخرین نمونهها برای کشف تحول و ارتقا مهندسی سنتی است. در Civilgpt، بیش از ۲۶۰۰ کتاب درسی، ۴۴ دوره حرفهای، بیش از ۵ میلیون صفحه مطالب درسی و حدود ۷۰ هزار سوال امتحانی را در خود گنجانده است. این حجم از اطلاعات توانسته، درک و استدلال دقیق و درستی را در حوزه دانش و علم مهندسی عمران در اختیار Civilgpt قرار دهد.
این ابزار بیش از ۱۱ هزار عنوان مطلب آموزشی دارد که بین آنها بیشتر از ۱۳ هزار راطبه وجود دارد. همین امر باعث میشود تا دانشجو مشکل خود را پیدا کرده و حل کند. علاوه بر این علوم مرتبط مختلف نظیر محیط زیست، حمل و نقل، مکانیک و مواد را نیز در خود جای داده و به هم مرتبط کرده است.
همچنین Civilgpt از دانشجویان آزمون گرفته و به پرسشهای آنها پاسخ میدهد. همین امر باعث میشود تا تعامل خوب و مفیدتری را با دانشجویان و استادان ایجاد کند. این ابزار با توجه به سطح دانش هر شخص، یادگیری را نیز شخصیسازی میکند.
اهداف آتی
ژینگ چینهوا؛ رئیس دانشگاه تونگجی در این رونمایی بیان داشت: ما به دنبال آن هستیم که در آینده بتوانیم استفاده بهتر و مناسبتری از هوش مصنوعی داشته باشیم. ایجاد یک اکوسیستم توسعه پایدار برای رشد پیشرفت ملی و جهانی از اهداف عنوانشده رئیس دانشگاه تونگجی است.
منبع: china daily