همایش و نمایشگاه

نمایشگاه صنعت ساختمان بیست و چهار ساله شد

بیست و چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.

به گزارش عصرسازندگان، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با همت اتاق تعاون ایران از تاریخ ۸ تا ۱۱ شهریور ماه و در فضایی بالغ بر ۱۰۰ هزار مترمربع از امروز آغاز به کار کرد.

در این دوره از نمایشگاه ۸۰۰ شرکت داخلی و ۵۰ شرکت خارجی از کشورهای چین، آلمان، ایتالیا، ترکیه، کره جنوبی و سنگاپور حضور دارند.

۲۳ گروه کالایی در حوزه صنعت ساختمان در این دوره از نمایشگاه حضور دارند که محور اصلی این نمایشگاه در جهت نمایش تولیدات نوآوری، فناوری و شرکت های دانش بنیان است.

آخرین دستاوردها و نوآوری‌های شرکت‌ها در حوزه‌های مختلف ابزارآلات، تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی، پوشش‌های سقف و دیوار و قطعات پیش ساخته، تأسیسات و سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی، تجهیزات و لوازم ایمنی کار، آشپزخانه، در و پنجره، دکوراسیون و معماری داخلی، رنگ، چیب و رزین و عایق‌ها، سنگ‌های ساختمانی، شیرآلات بهداشتی، صنعتی سازی و فن آوری‌های نوین، کاشی، سرامیک، پارکت و پوشش‌های کف، لوازم و تجهیزات الکتریک و الکترونیک، لوله و اتصالات، مراکز علمی و پژوهشی، مشاوران و پیمانکاران، مصالح پایه، موسسات مالی و اعتباری، نشریات و نرم افزارها، نهادهای دولتی، صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یراق‌آلات به نمایش گذاشته شد.

بازارسازی هدف مهم نمایشگاه

علی مطیع جهانی؛ معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران در آیین افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین ‌المللی صنعت ساختمان تهران؛ این نمایشگاه را فرصتی استثنایی برای نمایش توانمندی‌های صنعت ساختمان ایران و آخرین فناوری‌ها و ایجاد ارتباطات تجاری جدید دانست.

معاون پشتیبانی و برنامه ریزی اتاق تعاون ایران اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور ۸۵۰ شرکت داخلی و خارجی برگزار می‌شود و به عنوان یکی از بزرگترین نمایشگاه‌ها در این حوزه شناخته می‌شود. اتاق تعاون ایران سابقه برگزاری بیش از ۱۹ دوره نمایشگاه را دارد و با مدیریت آقای دکتر عبداللهی، کیفیت این نمایشگاه هر سال افزایش یافته است.

مطیع جهانی اشاره کرد در این دوره، ۲۳ گروه کالایی در تمام حوزه‌های مرتبط با صنعت ساختمان به صورت تخصصی حضور دارند و محور اصلی نمایشگاه به نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در این صنعت اختصاص یافته است.

وی افزود: همچنین، این نمایشگاه به عنوان یک موتور محرکه برای تحقق سیاست‌های دولت در زمینه تولید مسکن و صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای هدف در نظر گرفته شده است.

از اهداف مهم نمایشگاه صنعت ساختمان، گسترش دامنه بازار و تعامل با شرکت‌های خارجی است و هر گونه رشد در این صنعت تاثیر مستقیم با دیگر ارکان اقتصاد خواهد داشت.

اهمیت همکاری با اتاق بازرگانی

محمدمهدی برادران؛ معاون صنایع عمومی وزیر صمت نیز در این آیین، بر ضرورت انتقال تکنولوژی و مشارکت با صنایع جهانی تأکید کرد و خواستار همکاری همگانی برای بهبود وضعیت صنعت ساختمان و صنایع وابسته شدند.

به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنعت ساختمان و صنایع وابسته پرداخت و گفت:

معاون صنایع عمومی وزیر صمت بر اهمیت افزایش راندمان و کاهش قیمت تمام شده تاکید کرد و اظهار داشت: در نمایشگاه پیش رو، محصولات جدیدی از تولیدکنندگان برتر در صنایع وابسته به ساختمان معرفی شده است که می‌تواند به بهبود شرایط در فضاهای مختلف مانند آشپزخانه و حمام کمک کند.

برادران، همچنین به اهمیت همکاری با اتاق بازرگانی و توجه به توانمندی‌های صادراتی کشور اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر به پروژه‌های ناتمام شد.

وی با تاکید بر لزوم تقویت صادرات با کشورهای همسایه به مشکلات نقدینگی و تأمین مالی تولیدکنندگان اشاره کرد.

برادران به رشد مثبت صنعت ساختمان در سال‌های اخیر اشاره کرده و ادامه داد: این صنعت باید به عنوان یک موتور محرک برای سایر صنایع عمل کند.

کمک بخش مسکن به تولید و کاهش تورم

هادی عباسی؛ معاون مسکن و ساختمان وزارت مسکن، به اهمیت بخش ساختمان و مسکن به عنوان دومین بخش پیشران اقتصاد کشور اشاره کرد.

معاون مسکن و ساختمان وزارت مسکن گفت: این بخش علاوه بر فراهم کردن رشد اقتصادی، اشتغالزایی نیز به همراه دارد و در تمامی شهرها و استان‌ها فعال است. همچنین، بخش مسکن می‌تواند به تولید بالا و کاهش تورم عمومی کمک کند.

عباسی به پیشرفت‌های صنعت ساختمان و مهندسان در ایران اشاره کرد و از مرکز تحقیقات به عنوان یکی از نهادهای پیشرو یاد کرد.

وی همچنین به اهمیت تأمین مالی برای این بخش پرداخت و بیان کرد: سازمان ملی زمین بیش از هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن تأمین کرده است. بانک‌ها باید به قانون جهش تولید مسکن پایبند باشند و سهم ۲۰ درصدی را برای این بخش در نظر بگیرند.

عباسی در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی بر لزوم تخصیص خط اعتباری ریالی از سوی بانک مرکزی به صادرکنندگان تأکید کرد تا بتوانند خدمات خود را در کشورهای همسایه ارائه دهند. همچنین، وی به صرفه‌جویی در مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: دراین صورت می‌توان به تحقق حداقل ۲ درصد از ۸ درصد رشد اقتصادی کشور کمک کند.

معاون مسکن و ساختمان وزارت مسکن بر اهمیت سازماندهی در وزارت راه و شهرسازی و همکاری با سایر نهادها تأکید کرد.

 

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button